Ontspanning staat centraal tijdens de behandelingen. Naast de standaard behandeling kun je je behandeling uitbreiden en gaan voor huidverbetering.

Toe aan een feel good behandeling? Kies dan voor de SO PURE seizoensbehandeling met fijne zijde en een luxeparel extract gecombineerd met vochtvasthoudende Japanse bloedgras.
Last van fijne lijntjes en mist jouw huid een glow? Dan is jouw huid toe aan een vitamine C behandeling. Een krachtige anti aging behandeling die de contouren weer strakker maakt en de huid zijn glow weer terugbrengt.

Ultiem luxegevoel? De Caviar Gold behandeling. Het herstellen van
de gezondheid van de huid en het versterken van de natuurlijke barrière, gecombineerd met gladde, fluweelachtige consistenties en een aangename geur, staan centraal in deze luxueuze anti-aging huidverzorgingsserie.
Wil jij de beste boost voor je huid? Kies dan voor de Activating power behandeling. Door de bloedcirculatie in de huid te vergroten en de bloedvaten te verwijden, kan de huid misleid worden en meer actieve ingrediënten absorberen.

Twijfel je welke behandeling het beste bij jouw huid past? Ik adviseer je graag en help je met het maken van de juiste keuze voor je huid.