De meest gekozen behandeling: Manicure met gellak! Tijdens de manicure behandelingen werk ik met de merken CND shellac, Victoria Vynn en Kiara Sky. Ik heb de keuze uit ruim 125 kleuren en blijven er kleuren bijkomen! Ook kun je bij mij terecht voor nail art. Je mag altijd zelf je ontwerp of ideeΓ«n meebrengen. De manicure bestaat uit het evt verwijderen van de oude gellak, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en velletjes verwijderen. Daarna breng ik de gellak aan en verzorg ik de nagels met een heerlijke nagelriemolie en handcreme, speciaal afgestemd op de conditie van jouw handen/nagels.

De pedicure behandelingen voer ik uit met de producten van ‘samenwerkende pedicure’. Tijdens een pedicure behandeling behandel ik kloven, eelt, ingroeiende nagels en/of andere voetproblemen. Na de pedicure behandeling kun je ervoor kiezen om de nagels te lakken met CND Vinylux of gellak. Ook nailart is mogelijk op de teennagels.

Wist je dat ik als pedicure ben aangesloten bij PROVOET? De branche organisatie voor de pedicures!

Waar staan CND en Victoria Vynn voor?

Victoria Vynn is een nieuw Amerikaans merk dat van vrouwen houd. Opgericht met passie en liefde voor nagelstylisten en salons! Victoria Vynn haalt haar inspiratie uit NYC – de wereld beroemde stad voor mode en design.

Alle producten van CNDβ„’ zijn dierproefvrij! CND Shellac blijft tot wel twee weken op de natuurlijke nagel zitten. Het is een marktleider op het gebied van Shellac.

close

Ontvang 10% korting

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid
*De korting is niet geldig op producten.
*Na inschrijving is de korting een maand geldig.