Wat leuk dat ik je mag verwelkomen!

Sinds een jaar of 10 voer ik hier verschillende behandelingen uit. Je kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicures en manicures.

Mijn passie voor dit vak is begonnen op mijn 14e waar ik geïnspireerd raakte door de nagelbranche. Nail art is een grote liefde en ik kan hier mijn creativiteit in kwijt. Tijdens een gezichtsbehandeling kom ik zelf ook helemaal tot rust en vind ik het fijn om jou volledig in de watten te leggen. Om mij te blijven verdiepen heb ik daarnaast ook de opleiding tot pedicure gedaan en kun je bij mij terecht als je klachten aan je voeten hebt.

Twee jaar geleden maakte ik de keuze om naast mijn werk als schoonheidsspecialiste een webshop te openen met mijn eigen sieradenlijn. Een ontzettende leuke uitdaging! Met mijn sieraden wil ik dat iedere vrouw zich zelfverzekerd en een ware Beauty voelt, want dat is in mijn ogen iedere vrouw! De wimper staat centraal als knipoog naar de vrouw, jij kan je onzekerheden niet weghalen maar wel met een knipoog naar jezelf kijken. Als je mooie kleding draagt, voel je je zelfverzekerder. Draag deze sieraden met een boodschap en straal dit uit!