De voeten crèmes van Puur Vera zijn van Hollands Fabricaat, bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor Diabetici. Er zijn verschillende varianten;

  • Puur Vera antischimmel crème: met het actieve ingrediënt Tolnaftaat.
    Aangezien Tolnaftaat in Nederland niet gebruikt wordt in antischimmel crèmes zijn mensen hier nog niet resistent voor. Helpt ook bij veel vormen van eczeem en ringworm.
    Crème is zowel geschikt voor de schimmel op de huid als op de nagels.
  • Puur Vera hielcrème: met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone, dringt diep door in de lagen van de huid en herstelt zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet, tevens hydrateert en verzacht de crème.
  • Puur Vera Ureum crème: Ureum is een stof die zich natuurlijk op de bovenste lagen van de huid bevindt, geproduceerd door het lichaam doordat de huid eiwitten afbreekt. Aanvullende Ureum dat aangebracht wordt via voetcrème verhoogt de hydratie door het aantrekken en binden van water in de bovenste lagen van de huid. Kortom, Ureum is een natuurlijke en een zeer effectieve moisturizer voor extreem droge voeten.
  • Puur Vera neutraal crème: gecombineerd met speciale voedingsstoffen en dringen effectief door in de lagen van uw huid. Versnellen het proces van celvernieuwing. De crème is geurloos, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen.